Pu-erh
1-16 no 16
Sen Pu-erh Cake 2014
Sen Pu-erh Ying Kee Cake 2009
Šu Pu-erh Menghai China 60s Anniversary 2009
Šu Pu-erh Banzhang Gong Ting 2017
Šu Bu Lang Shan 2013
Šu Puerh Lao Ban Zhang Cake 2017
Šu Puerh Ying Kee Cake 2011
Šu Pu-erh Palace Cake 2015
Šu Puerh Red Ribbon Brick 2003
Hunan Dark Tea(Hei Cha)
Liu Bao 1985 (Hei Cha)
Beramais Šu Puerh
Ripe Pu Erh Mini Tuocha
Šu Pu-erh Tuo Cha 2018
Šen Puerh
Kā izgatavo Pu-erh tēju
1. Tējas vākšana
Vākšana no plantācijām
2. Nokalšana
Atstāj ārā uz specialajiem bambusa paplātēm, lai aiziet
mitrums
3. Apcepšana
Meistars ņem ap 300 – 400 gr tējas lapas. met tos tējas katla, un ar
roku iegludina tos tējas katla sienas (Mao Cha)
4. Izejviela tiek sūtīta uz rūpnīcu
Uz rūpnīcu tas dodas lielu maisu veidā, paši
zemnieki tēju neražo
*5. Fermentācija(Tikai priekš Šu Puerh)
Izejvielas izber kaudzē no loksnes, kuras
augstums sasniedz metru un sver 1-4 tonnas. Tur ielej ūdeni un pārklāj ar polietilēna audumu. Tas malās raudzē ar akmeņiem, un tad sakas
fermentācijas process, tēja paliek melnāk (mākslīga fermentācija)
6. Presešana
Tiek presēts ar tvaika ģeneratoriem pankūkas formā
7. Izžūst
Tēju sakrāj uz plaukta, kamēr tā pilnībā izžūst
8. Iepako papīra
Šu Puerh gatavs dzeršanai. Šen Puer tiek glabāti vairākus gadus,
jo vecāks, jo labāk