Šu Puerh tiek pagatavots mākslīgas fermentācijas ceļā, apmēram mēneša laikā tēja tiek fermentēta tāpat kā Šen Puerh, kurai nepieciešama 10 gadu dabiska fermentācija. Šu Puerh tēja dod milzīgu garšu klāstu gan riekstus, gan ozola mizu un žāvētus augļus, tas noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu.
Noderīgas īpašības
Šu Puerh tējai var būt šāda ietekme:
- var samazināt ķermeņa tauku daudzumu un samazināt ķermeņa svaru, nepārtraukta tējas lietošana var novērst aptaukošanos [1][2]
- var samazināt holesterīna daudzumu asinīs [3][4]
- antioksidanti tējā var samazināt slimību riskus [5]
- var uzlabot aknu veselību [6]
| Tējas uzliešana 1) Uzsildīt ūdeni līdz vēlamajai temperatūrai Tējas uzliešana vislabāk piemērota tējkanna vai gaiwan. Tēju vajadzētu dzert aukstu, zemāku par 65 grādiem. |
Recenziju vēl nav