Tieguanyin
Apbrīnojams aromāts un unikāla garša, kas parāda īstas tējas brīnumus
No 12,70 €
1. Tējas vākšana
Vākšana no plantācijām
2. Nokalšana
Atstāj ārā uz specialajiem bambusa paplātēm, lai aiziet
mitrums
3. Fermentācija
Aizvāc uz plauktiem. Fermentācijas process iet pa lēnam, 12 stundu
laikā, tējas lapas tiek sašķirotas, uzmestas, un samaltīti
4. Fermentācija
5 kg tējas tiek ielādēti karstā centrifūga uz 5 min
5. Fermentācija
Tēja tiek sūtīta uz veltni uz 5 min, lai to pēc iespējas vairāk
sasmalcinātu
6. Fermentācija
Tēja tiek saspiesta bumbiņās pa 10 kg katra.
7.1. Gaiša tēja: Žāvēšana
Tēja tiek nosūtīta uz specialo žāvēšanas skapi, tur, tā
tiek nostiprināta un no tās tiek izvadīts mitrums. Tādā veida tēja vairs netiek fermentēta
7.2. Tumša tēja: Tvīksme
Termiskā apstrāde uz kokogles 7-20 stundas